Tottenham går in för Real Madrids Isco

Tottenham går in för Real Madrids Isco
bet365

Mittfältaren är ej populär i Madrid

Real Madrid vill rensa i sin trupp inför den nya säsongen och flertalet spelare förväntas försvinna, däribland Isco som inte får tillräckligt med speltid, men kan nu komma att få ett bud från englska Tottenham som skall vara väldigt intresserade av mittfältaren.

Real Madrid har inte haft det aktivaste transferfönstret. En av deras största affärer har varit då de tog tillbaka Alvaro Morata, anfallaren som de två år tidigare sålt till Juventus och som nu har utvecklats till en målmaskin. Tack vare en återköpsklausul kunde de köpa tillbaka honom för en rimlig prissumma och frågan har varit huruvida han kommer att stanna eller bli såld igen, men det lutar åt att han får stanna i Madrid. Något som inte gäller för flertalet andra spelare. Bland annat James Rodriguez framtid har sett väldigt osäker ut, men nu ryktas det om att han kommer att stanna.

För Isco däremot ser framtiden inte särskilt ljus ut i Real Madrid. Med enbart ett par dagar kvar tills transferfönstret stänger så är Isco fortfarande tillgänglig för en flytt och enligt den spanska tidningen Marca så är Premier Leagueklubben Tottenham Hotspur väldigt intresserade och förväntas komma med ett bud i dagarna.

Sedan Zinedine Zidane tog över som tränare har speltiden varit snål för Iscos del och i den senaste matchen blev han ännu en gång bortprioriterad, vilket talar för att en flytt är nära förestående. Han har tidigare insisterat på att han vill stanna i klubben och kämpa för sin plats, men frågan är hur länge han kan hålla ut. Tottenhamtränaren Mauricio Pochettino anser att mittfältaren skulle göra sig bra i Spurs och vill få över honom till England på en lånedeal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply