bet365

Tottenham fortsätter att jaga Max Meyer

Tottenham fortsätter att jaga Max Meyer

Max Meyer kan flytta till Tottenham

Tottenham kan värva en offensiv mittfältare. Engelsmännen vill plocka in Schalkes Max Meyer, enligt talkSPORT.

Redan i somras talades det om att Max Meyer kunde lämna Schalke för Tottenham. Nu uppges den engelska klubben göra ett nytt försök. Londonklubben jagar tysken igen, skriver talkSPORT.

Mauricio PochettinoTottenhams tränare, vill förstärka truppen inför säsongens andra halva. En av förstärkningarna som han vill ha sägs vara Meyer. Tränaren påstås ha ett gott öga till den tyska spelaren. Därför vill Pochettino värva 21-åringen till White Hart Lane.

Hetsar inte upp sig

Meyer tar hela situationen med ro.

– Jag är ganska avslappnad. Jag har all tid i världen på mig och känner ingen press. Mitt kontrakt (med Schalke) går ut om ett och ett halvt år, säger Meyer enligt talkSPORT.

Om man lyssnar på Meyer kommer det dessutom bli svårt för Tottenham att värva honom i vinter.

– Jag kommer förmodligen besluta mig om min framtid i sommar, säger Meyer enligt talkSPORT.

Andra nyförvärv?

Meyer är inte den enda spelaren som Pochettino har på sin önskelista. Tottenham har även kopplats ihop med värvningar av exempelvis Memphis DepayJavier Hernandez och Daniel Sturridge.

Samtidigt talas det även om att vissa spelare kan lämna klubben i vinter. Tidigare idag uppstod rykten som hävdade att flera kinesiska klubbar jagar Dele Alli. Dessutom har det sagts att Juventus och Inter kan slå till på Tottenhams Moussa Sissoko.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply