bet365

Maruicio Pochettino: ”Delli Alli är värd en halv miljard”

bet365

Spurs släpper inte stjärnan billigt

Tottenham Hotspurs supertalang Dele Alli är ett hett namn ute på transfermarknaden, men att London-klubben skulle kunna tänka sig att sälja honom för en billig peng är uteslutet, enligt tränaren Mauricio Pochettino.

Den centrale mittfältaren, Dele Alli, lämnade för två säsonger sedan MK Dons för att testa lyckan i Premier League och Tottenham – och ynglingen har snabbt vuxit in i sin roll. I London-klubben har Alli redan spelat de flesta liga -och cupmatcherna den här säsongen, något som gjort att storklubbar börjat höra av sig.

Bland annat ryktades Paris Saint-German förbereda ett superbud på 20-åringen. Budet ska enligt fransk och engelsk media matcha den prissumma den argentinske tränaren tänkt sig.

”Kan bli hur bra som helst”

Däremot verkar Pochettino inte vara allt för intresserad av att släppa sin guldklimp, som enligt honom själv kan bli en av de bättre spelarna på sin position inom en snar framtid.

– Han (Dele Alli) har en väldigt ljus framtid och det är klart att han är värd 50 miljoner pund (ca 550 miljoner kronor). Hur länge du än kommer leta lär du inte hitta en så mogen och skicklig spelare på den centrala mittfältspositionen som Alli, säger tränaren till Sky Sports och tillägger.

– Jag tror att vi får se honom dominera den europeiska fotbollen i kanske 10-12 år till, det är inte alls omöjligt.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply