bet365

Manchester-rivalerna i kamp om Tottenham-duo

Manchester-rivalerna i kamp om Tottenham-duo

Försvararna är eftertraktade

Rivaliserande klubbarna Manchester United och Manchester City ryktas båda vara intresserade av Tottenhams försvarsduo Kyle Walker och Danny Rose, som kan bli svåra att locka över då de nyligen skrivit på nya kontrakt med Spurs.

Manchester United och Manchester City är rivaliserande Premier League-klubbar på många sätt och de kan sällan låta varandra vara, så även denna gång. Både United och City har varit på jakt efter nya försvarare under en tid och tränarna José Mourinho och Pep Guardiola är båda benägna att satsa för att få det dem vill ha.

Den engelska tidningen The Sun skriver nu att både Mourinho och Guardiola uppges vara intresserade av Tottenham Hotspurs försvars-duo, bestående av Kyle Walker och Danny Rose, högerback respektive vänsterback i Londonlaget. Enligt uppgifter till tidningen är Mourinho beredd att trycka på sin klubb att erbjuda 60 miljoner pund för de båda försvararna. Både Walker och Rose har gjort ett mycket starkt jobb i Tottenham och de är båda offensiva spelare som kan spela som kantspelare såväl som i en mer traditionell fyrbackslinje.

Även Guardiola skall länge ha haft ögonen på paret, och det sägs att de har haft koll på de engelska försvararna ända sedan Guardiolas flytt blev aktuell första gången för två år sedan. Walker och Rose har dock båda nyligen skrivit på ett nytt kontrakt med klubben värt 70 000 pund i veckan och ingen av försvararna har en utköpsklausul i sina kontrakt, vilket innebär att det kan komma att  bli en dyr affär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply