Manchester City planerar monsterbud på Danny Rose

Manchester City planerar monsterbud på Danny Rose
bet365

Tottenham-försvararen är glödhet

Manchester City uppges vara väldigt benägna att betala mycket pengar för att få värva Tottenham-försvararen Danny Rose, som nyligen skrev på ett nytt femårskontrakt med Londonklubben.

Tottenhams Danny Rose har spelat i klubben i 10 år och har under årens lopp vuxit till att bli en mycket pålitlig och vass vänsterback med offensiva talanger, vilket passar tränare Mauricio Pochettino alldeles utmärkt. Försvararen är numera en startspelare i klubben och en viktig kugge i Tottenham.

Flertalet stora klubbar i såväl Premier League som ute i övriga Europa har också lagt märke till Rose och hur duktig vänsterbacken är, som även har en fast startplats i det engelska landslaget, och har imponerat stort på klubbarnas scouter. Bland annat rapporterar Metro att Pep Guardiola, Manchester Citys nye tränare, skall vara intresserad av att förstärka sina defensiva alternativ och där med slängt ett öga eller två extra på försvarare och han har imponerats av talangscouternas rapporter av Danny Rose. Enligt uppgifter kan Guardiola tänka sig att ge hela 25 miljoner pund för försvararen, då City kan komma att stå utan Gael Clichy på vänsterbacksplatsen, eftersom försvararen står utan kontrakt i slutet av säsongen, och Aleksander Kolarov som har använts som en centralback.

Även stadsrivalerna Manchester United uppges vara intresserade av Tottenham-försvararen, med José Mourinho som har en något svajig defensiv och vill förstärka den. Bland annat har han Luke Shaw på vänsterplatsen som nyligen är tillbaka från skada och ännu inte har återhämtat sig fullt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply