Juventus och Inter kan slå till på Tottenhams Sissoko

Juventus och Inter kan slå till på Tottenhams Sissoko
bet365

Mittfältaren uppges vara missnöjd

Tottenhams mittfältare Moussa Sissoko, som var en Deadline Day-deal för 30 miljoner euro, uppges vara missnöjd med sin position i laget, vilket öppnar ett fönster för Juventus och Inter som båda sägs ha intresse av den centrale mittfältaren.

Moussa Sissoko blev väldigt uppmärksammad under sommarens EM-slutspel i Frankrike, där han gjorde flera starka insatser för sitt Frankrike och var en stor anledning till att de kom till finalen, där de dessvärre förlorade guldet mot Portugal. Därefter var det många klubbar som försökte sig på att köpa mittfältaren, bland annat Inter Milan, Real Madrid och Crystal Palace, men Newcastle United krävde 30 miljoner euro, vilket många tyckte var lite för häftigt. På Deadline Day blev det tillslut klart att Tottenham Hotspur klev in som överraskande konkurrenter och betalade vad Newcastle ville ha för mittfältaren. Hittills har det dock inte varit någon succé, då mittfältaren uppges vara missnöjd, skriver Calciomercato, vilket har öppnat för de italienska mästarna Juventus och Inter, som båda rapporteras vara intresserade av mittfältaren sedan tidigare.

– Fotboll handlar inte om pengar, utan varje spelare måste alltid bevisa att han är bättre än sina lagkamrater. Jag tror att de som var involverade mot Chelsea förra helgen förtjänade att vara en del av matchen. Sissoko måste jobba hårt och bevisa att han förtjänar att vara en del av detta laget, sade tränare Mauricio Pochettino i en intervju med The Guardian.

Fransmannen har enbart spelat i 10 matcher den här säsongen, och enbart ett par få har varit matcher från start.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply