Hugo Loris: ”Inte bråttom att förlänga med Tottenham”

Målvakten är inte stressad över sitt kontrakt

Hugo Loris kontrakt går ut om 1,5 säsong, men det får honom inte att stressas över att nå en förlängning med klubben.

2008 slog Hugo Loris igenom på allvar när han ställde sig mellan stolparna i franska Lyon. I Ligue 1 tillbrinade han sammanlagt sju säsonger, då tre säsonger i Nice inräknat, innan Tottenham knackade på dörren.

Etablerat sig

Fransmannen är nu inne på sin fjärde säsong med London-laget och målvakten har minst sagt etablerat sig till att vara en av de bästa målvakterna i hela den engelska ligan. Och med sina 136 matcher från start, med ett fåtal inhopp, är Lloris en viktig kugge i tränare Mauricio Pochettinos lagbygge.

Målvaktens kontrakt går ut till sommaren 2019 men när The Guardian pratar med målvakten finns det ingen panik i att förlänga kontraktet så snabbt som möjligt.

– I dagsläget tänker jag bara på den snara framtiden, två år är långt ifrån nu. Jag fokuserar på nästa match, resten får vi ta lite senare, säger 29-åringen till The Guardian och poängterar att han är väldigt stolt över att få representera Tottenham.

– Just nu känner jag mig väldigt involverad i klubben jag försöker alltid att bidra med mitt yttersta till laget. Jag tänker inte alls på min framtid eller mitt utgående kontrakt, det är inte bråttom på något sätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply