bet365

Harry Kane vill stanna i Tottenham karriären ut

Anfallsstjärnan förblir Spurs trogen

Harry Kane har ryktats bort från Tottenham under en längre tid. Men nu dementerar stjärnan samtliga rykten och menar att han vill stanna i Spurs resten av sin karriär.

Sommarens EM-slutspel blev inte särskilt lyckat varken för England eller Harry Kane. Det går dock inte att undgå det faktum att Kane är en av Tottenhams mest lysande stjärnor. Förra säsongen ledde han laget till Champions League med sina 25 mål i Premier League vilket gjorde honom till ligans skyttekung.

Eftertraktad på marknaden

Anfallarens framgångar har inte gått obemärkt förbi. Rykten har gjort gällande att Manchester United varit intresserade av hans signatur, men efter att affären med Zlatan Ibrahimovic blivit känd ska man inte längre vara i behov av engelsmannens tjänster. Istället uppges Napoli ha gett sig in i jakten på 23-åringen, men Spurs har vid flertalet gånger förklarat att man inte tänker sälja spelaren, vars kontrakt löper ut 2020.

Vill stanna karriären ut

Kane själv har ingenting emot Tottenhams beslut att inte sälja. I en intervju med Sky Sports förklarar stjärnan att hans framtid är i Londonklubben.

– Jag skulle vilja stanna här karriären ut. Vi får helt enkelt se vad som händer. Så länge klubben har en vision kommer vi att gå framåt. Just nu vi är en spännande grupp av unga spelare med en fantastisk tränare, träningsanläggning och en ny arena på gång, säger han och fortsätter:

– Vi vill förbättra oss från förra året, vi vill hela tiden bli bättre. Vi är övertygade om vår förmåga och hör hemma i toppen där vi kan slåss om titeln igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply