Danny Rose avböjde monsterlön i Kina för att stanna i Tottenham

Danny Rose avböjde monsterlön i Kina för att stanna i Tottenham

Vill vinna troféer med Tottenham

Den hyllade vänsterbacken Danny Rose valde att avböja ett bud med monsterlön från kinesiska Shanghai SIPG för att kunna stanna i Tottenham och vinna troféer med Londonklubben.

Den engelske landslagsbacken och hyllade Tottenham-vänsterbacken Danny Rose skall ha fått ett erbjudande om att komma till kinesiska Shanghai SIPG med en svindlande hög lön på hela 285 000 pund i veckan efter skatt, ett erbjudande som Rose dock valde att avböja, detta rapporterar den engelska tidningen The Sun. Shanghai SIPG, som leds av den före detta Tottenham-tränaren Andres Villas-Boas, var beredda att erbjuda Rose en deal på 14,5 miljoner pund om året, samt 38 miljoner pund till Tottenham om vänsterbacken hade varit beredd att lämna klubben. 26-åringen jagas även bland annat av de båda Premier League-konkurrenterna och Manchester-klubbarna.

Men Rose verkar trivas mycket bra i klubben och vill vinna titlar med Londonklubben, någonting som han är mycket motiverad att göra och tror på. Han har även en väldigt nära relation med den argentinske tränaren Mauricio Pochettino.

– Jag kan gå och prata med honom om många saker, säger Rose via The Sun.

– Jag spelar inte fotboll bara för att det är roligt. Jag vill vinna saker. När jag är 34 eller 35, vill jag kunna se tillbaka och se att jag har vunnit något. Det är nästa steg för detta laget och för att kunna göra det måste vi alla hålla ihop så länge som möjligt. Jag kommer inte att bli distraherad av någonting annat, avslutar Rose.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply