bet365

AC Milan jagar Tottenhams Sissoko

AC Milan jagar Tottenhams Sissoko

Mittfältaren får knappt speltid

Tottenham Hotspur knep i somras den eftertraktade mittfältstanken Moussa Sissoko, men värvningen har inte riktigt fungerat som de hoppats och mittfältaren kan nu komma att säljas igen, med AC Milan mycket intresserade av fransmannens signatur.

Tottenham Hotspur lyckades i somras med att värva den eftertraktade mittfältaren Moussa Sissoko, som hade storspelat för Frankrike under EM tidigare i somras. Mittfältaren är känd som en av de snabbaste mittfältarna, åtminstone på sin specifika position, och den 27-årige fransmannen har skjutit högt i värde på senare tid och den före detta Newcastle-spelaren förvånade alla med sina insatser. Tottenham värvade in honom för dryga 30 miljoner pund, men fransmannen har inte lyckats med att imponera på vare sig tränare Mauricio Pochettino eller fansen, och speltiden har blivit mycket knapp. Förra månaden kom han enbart upp i 55 minuters matchtid.

Detta har fått italienska AC Milan att spetsa öronen, enligt italienska Calciomercato. Den italienska källan menar på att fransmannen inte alls trivs i klubben och det finns en stor chans att mittfältaren kommer att ge sig av redan efter den pågående säsongens slut. AC Milan kommer ännu en gång att ge sig på ett försök att värva den snabbe mittfältaren, då de behöver snabba ben på mittfältet och spelare av kvalitet. Det sägs finnas intresse även från franskt håll, men en flytt till Serie A kan locka mycket för Sissokos del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply