Swansea jagar Gael Kakuta

Swansea jagar Gael Kakuta

Walesiska krisklubben ute efter tidigare supertalangen

Swansea är aktiva under transferfönstret och nu ryktas man rycka i den tidigare supertalangen Gael Kakuta som tränaren Paul Clement jobbat med tidigare.

Swansea City håller på att trilla ur den engelska högstaligan och gör nu allt i sin makt för att undvika nedflyttning. Man har tidigare under transferfönstret gjort klart med en ny manager i Paul Clement, signat den holländske landslagsmannen Luciano Narsingh, och man väntas senare idag kunna presentera ytterligare två nyförvärv i Norwichs Martin Olsson samt Tottenhams Tom Carroll.

Nu länkas man, av franska L’Equipe, ihop med Chelseas förre stjärnskott Gael Kakuta. Den under fransmannen kom till Londonklubben som 17-åring men lyckade aldrig göra något avtryck i klubben. Efter att ha varit utlånad till inte mindre än 6 klubbar såldes han sommaren 2015 till Sevilla. Även där uteblev succén och bara ett halvår senare lånades han återigen ut, denna gången till den kinesiska klubben Hebei.

Det har sedan tidigare ryktats om att Deportiva la Coruña samt Middlesbrough skulle va intresserade, men nu hoppas alltså Clement kunna locka till sig Kakuta som han jobbat med tidigare i Chelsea. Det mest troliga alternativet är ytterligare ett lån för den idag 25-årige fransmannen, då hans löneanspråk kommer vara svårt för Swansea att möta.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365