Martin Olsson på väg till Premier League?

Martin Olsson på väg till Premier League

Svenske landslagsmannen intressant för Swansea – fått bud accepterat.

Efter den tunga starten på säsongen ser sig Swansea City om efter nyförvärv, och nu verkar det som att man riktat ögonen på svenske Martin Olsson och dessutom fått ett bud accepterat.

Swansea City går tungt i Premier League. Efter att redan sparkat två tränare den här säsongen anställde man förra veckan Paul Clement som ny manager. Den nye coachen skall enligt uppgifter se en förstärkning utav lagets försvar som topprioritet under januarifönstet. Häromdagen länkades klubben samman med skadedrabbade mittbacken Holger Badstuber, men han valde istället att gå till Schalke 04.

Nu verkar det som om Clement är nära att plocka in en ny vänsterback, och det är ingen mindre än den svenske försvararen. Swansea skall la lagt ett bud runt 55 miljoner svenska kronor på vänsterförsvararen och fått det accepterat. Något annat som talar för en affär är att Swanseas ordinarie vänsterback Neil Taylor ådragit sig en fraktur i kindbenet, och förväntas vara borta en tid.

Olsson kom till England och Blackburn från Högaborg 2006, och redan under sin debutsäsong fick han hoppa in i två matcher blott 17 år gammal. Han spelade sedan till sig en ordinarie tröja i Blackburn där han stannade i sex säsonger innan han inför säsongen 2013 värvades till Norwich. Under tiden i Norwich har den svenske 28-åringen hunnit med att degraderas från Premier League, avancera från Championship, för att sedan åter degraderas från den engelska högstaligan.

Den svenske ytterbacken ser nu alltså ut att återvända till Premier League där han hittills under karriären spelat 146 matcher och 3 mål.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply