Uppgifter: Sunderland efter Manchester Uniteds Adnan Januzaj

Uppgifter: Sunderland efter Manchester Uniteds Adnan Januzaj

Har hopp om den unge talangen

Nye Sunderlandtränaren David Moyes vill värva in sin gamle lärling Adnan Januzaj från Manchester United på en lånedeal som skulle kunna stärka Sunderlands attack under den nye tränaren.

Efter att Sunderlands tränare Sam Allerdyce fick ett erbjudande om och tog jobbet som Englands förbundskapten så stod posten som tränare för Sunderland tom. David Moyes, som har varit arbetslös sedan i vintras då han hade en sejour i La Liga med Real Sociedad, var sedan tidigare tänkt för jobbet och nu när posten än en gång blev ledig var tajmingen rätt för båda parterna. Moyes presenterades häromdagen som ny tränare för Sunderland och klubben, som tidigare i sommarens transferfönster ej har varit aktiva, kan nu vara efter sin första spelare.

Moyes vill värva in Manchester Uniteds mittfältare Adnan Januzaj på en lånedeal skriver Daily Mail. Januzaj har sedan tidigare jobbat tillsammans med Moyes när han var tränare för United så de båda känner varandra bra sedan tidigare. Januzaj har inte fått så mycket speltid på Old Trafford, något som under förra säsongen försökte lösas med en utlåning till det tyska topplaget Borussia Dortmund. Men på Signal Iduna Park blev det dessvärre enbart sex matcher för den 21årige belgaren och han återvände till Old Trafford där han fick fortsätta att sitta på bänken. Januzaj står under kontrakt med United till och med juni 2018.

Moyes ser Januzaj som ett starkt komplement till sin trupp, som han har stora förhoppningar om.

– Vi har en stor klubb vi måste ta framåt. Vi måste se till att det inte är vi som firar att vi stannar kvar i Premier League. Det kan inte vara målet. Det är inte mitt mål, det är säkert, sade Moyes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply