Sunderland jagar Evertons Phil Jagielka

Sunderland jagar Evertons Phil Jagielka

Jagielka byter klubb i Premier League?

Sunderland vill värva från Everton. Klubben är på jakt efter mittbacken Phil Jagielka, rapporterar Transfermarketweb.

Det har tidigare ryktats om att West Ham vill värva Phil Jagielka. Nu kan Londonklubben få konkurrens. Även Sunderland vill plocka in engelsmannen från Everton, uppger Transfermarketweb.

David MoyesSunderlands tränare, är sugen på att locka till sig JagielkaMoyes var ansvarig för Everton när klubben värvade Jagielka från Sheffield United år 2007. Tio år senare kan spelaren och tränaren vara på väg att återförenas på Stadium of Light.

Under sina år i Everton har Jagielka gjort över 270 matcher för laget. Samtidigt har han även spelat för det engelska landslaget. Bland annat var han med i landets trupper under EM 2012 och VM 2014.

Defoe på väg ut?

På samma gång som Sunderland jagar Jagielka kan man vara på väg att förlora andra spelare. Det har till exempel påståtts att West Ham jagar Jermain Defoe

Många rykten

Jagielka och Defoe är inte de enda spelarna som ryktas byta klubb i Premier League. Vid tidigare tillfällen har det bland annat talats om att Chelsea jagar Fernando Llorente från Swansea. Dessutom sägs det att Everton och Manchester City håller ögonen på Jack Wilshere.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply