bet365

Moyes förbannad efter Jeremain Lens uttalande

Moyes förbannad efter Jeremain Lens uttalande

Lens i onåd hos Moyes efter kontroversiellt uttalande

Jeremain Lens gjorde ingen succé under sin debutsäsong i Sunderland. Nu verkar mittfältaren, som befinner sig på lån hos Fenerbache, försöka bråka sig bort från klubben vilket får David Moyes att se rött.

Den målfarlige mittfältaren Jeremain Lens värvades till Sunderland efter en mindre lyckad sejour i den ukrainska klubben Dynamo Kiev. Den holländske stjärnan som bland annat representerat AZ Alkmaar och PSV Eindhoven, började lovande i sin nya klubb men allteftersom säsongen fortskred mattades han av och hade svårt att ta en ordinarie plats efter att Sam Allardyce anslöt till klubben.

Blev utlånad

Inför den nya säsongen lånades Lens ut till turkiska storklubben Fenerbache där han gjort det bra under hösten. I en intervju nyligen, rapporterar BBC, ska den 29-årige holländaren ha sagt att han helst av allt vill stanna i Fenerbache i många år framöver, och att det bästa för honom vore om Sunderland trillade ur Premier League, så att han lättare kan få igenom en försäljning.

På en presskonferens under fredagen kommenterade Sunderlands manager David Moyes det hela: – Om det stämmer att han sa så, så är det en fruktansvärt respektlös sak att säga om din klubb. Han har många lagkamrater här som han har spelat med, och som kämpar för sina liv, vecka ut och vecka in, för att vi ska kunna klara oss kvar. Jag har svårt att se att någon skulle vilja ha honom tillbaka i dagsläget, och om det stämmer att han sagt så, så jag har svårt att se det hända”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply