Officiellt: Bojan Krkic förlänger med Stoke City

Officiellt: Bojan Krkic förlänger med Stoke City

Officiellt: Stoke City och Bojan Krkic överens om kontraktsförlängning

På torsdagen blev det officiellt att Bojan skriver på ett nytt kontrakt med Stoke City och stannar i och med det i klubben till och med sommaren 2020.

Bojan Krkic kom till Stoke City från FC Barcelona sommaren 2014 och det tog ingen längre tid för spelaren att bli en publikfavorit på Britannia Stadium. Efter att ha blivit frisk från en knäskada har spelaren tagit en fast startplats i Mark Hughes’ elva och har vid 25 års ålder fortfarande mycket kvar att bevisa i den rödvita klubben.

Klubbens Chief Executive Tony Scholes säger följande om spelaren.

– Bojan har inte gjort någon hemlighet av att han vill stanna här och han kallar även Stoke för sitt hem inom fotbollen. När han kom hit var han klar med att han ville få stabilitet och speltid vilken han uppenbarligen har fått av oss och vi förstår att han ser fram emot att stanna i klubben under en längre tid, säger Scholes.

Spelaren själv säger att han är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt och han är tacksam för allt han fått av klubben.

– Jag är väldigt glad och motiverad. Stoke City gav mig möjligheten att spela i världens mest konkurrenskraftiga liga, Premier League, och jag har endast positiva ord för de efter att de litat på mig och hur de behandlat mig sen dag ett då jag kom till England. Mark Hughes övertygade mig att komma till Stoke och han visade redan från början att han litar på mig. Han följde min återhämtning väldigt nära och det är mycket tack vare honom som jag skriver på detta kontraktet, säger spanjoren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365