Raphael Varane ryktas till Manchester United

bet365

Reals supertalang kan flytta till England

Real Madrid kan tappa Raphael Varane, 23, till Manchester United. Enligt Le 10 Sport förbereder den engelska klubben ett bud på den franske landslagsmannen. 

Sedan Zinedine Zidane tog över Real Madrid har speltiden minskat för lagets unge mittback Raphael Varane. Den franske tränaren har inte valt att satsa på sin landsman utan har gett största förtroende till Pepe och Sergio Ramos i Reals mittförsvar. Den minskade speltiden har nu gjort att 23-åringen ryktas vara på väg bort från Madridklubben.

United förnyar intresset

Manchester United har länge visat intresse för Varane, och många andra världsbackar i Europa. Men enligt Le 10 Sport har intresset nu trappats upp och klubben uppges vara beredda att lägga ett bud på den snabbe mittbacken. Raphael Varane värderas enligt Transfermarkt till 22,5 miljoner euro, men Manchester United lär få vara beredda att lägga ut större summor för mittbacken vars nuvarande kontrakt går ut sommaren 2020.

Återförening med Mourinho

Jose Mourinho är fortfarande favorit till att ta över Manchester United nästa säsong. Portugisen var den som gav Raphael Varane chansen under sin tid i Real Madrid, och enligt tidigare uppgifter från spanska Diario Sport ska Varane var en av spelarna han har på sin önskelista om han tar över Manchesterklubben till sommaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply