Pogba: Jag älskar Zlatan

Pogba: Jag älskar Zlatan

Paul Pogba älskar relationen med Zlatan Ibrahimovic

Paul Pogba blev i somras den dyraste spelaren att göra en övergång när han lämnade Juventus för Manchester United för cirka 100 miljoner euro. Nu säger Pogba att han älskar den ”speciella relationen” med svensken Zlatan Ibrahimovic.

Både Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic kom till Manchester United inför säsongen. På planen har det gått bra för båda, men utanför verkar det vara ännu bättre.

”Vi har spelat tillsammans under en tid nu så vi har den speciella relationen på planen. Jag vet inte varför jag och Zlatan funkar så bra tillsammans men när vi alla nu lärt känna varann ser man att det ger resultat.” säger Pogba till United Review.

”Som jag sagt innan, så är han bara någon jag enkelt kan hitta på planen. Jag vet vart Zlatan vill ha bollen. Han är en komplett anfallare, ge honom bollen och han kan göra allt, hitta yta, kan dribbla, är bra med huvudet, allt. Vi båda gillar varandras spelstil.” fortsätter Pogba.

Zlatan Ibrahimovic ligger tvåa i skytteligan i Premier League med 13 mål, precis bakom Arsenals Alexis Sanchez och Chelseas Diego Costa med 14 mål. Manchester United möter härnäst Liverpool i ligan, och José Mourinho kommer förvänta sig mer Pogba och Zlatan-magi.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply