Paris Saint-Germain trappar upp jakten på Anthony Martial

bet365

PSG letar efter Zlatans ersättare i Premier League

Paris Saint-Germain jagar Manchester Uniteds guldklimp Anthony Martial, det uppger L’Equipe idag. Enligt den franska tidningen har den franska klubben varit i kontakt med den talangfulle anfallaren. 

Anthony Martial värvades inför den här säsongen som en doldis för många, och Manchester United blev ifrågasatta för att ha lagt så mycket pengar på en så pass oprövad spelare. Värvningen blev dock en fullträff och Martial har varit klubbens bästa spelare med sina fjorton mål och fyra assist. 20-åringens framfart har givetvis gett eko i fotbollseuropa och enligt uppgifter vill Paris Saint-Germain värva den franske landslagsmannen.

Kan lämna efter en säsong

Enligt L’Equipe har den franska klubben redan varit i kontakt med anfallarens representanter för att diskutera ett avtal. En värvning som skulle innebära att Martial lämnar Manchester United efter bara en säsong i klubben. Det skulle förmodligen även betyda att fransmannen blir ersättare till Zlatan Ibrahimovic som i veckan gjorde klart att han lämnar klubben.

Konkurrens från Italien

Även de italienska ligamästarna Juventus uppges vara intresserade av Martials tjänster. Det skrev Tuttomercatoweb tidigare i våras. Enligt den italienska källan var Juventus beredda att lägga ett bud på anfallaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply