Officiellt: Norwich värvar Matt Jarvis

Norwich värvar från ligakonkurrenten

Norwich City värvar från West Ham United. Det är mittfältaren Matt Jarvis som skrivit på ett permanent kontrakt med klubben.

Norwich Citys supportrar fick sig en trevlig julklapp när det under torsdagen stod klart att Matt Jarvis skrivit på ett permanent kontrakt hos Premier League-klubben. Jarvis anslöt sig till klubben redan i höstas på grund av bristande speltid i West Ham United, men då handlade det om ett låneavtal. Nu har man säkrat en fortsättning med mittfältaren och skrivit ett kontrakt som sträcker sig 3,5 år framöver.

Förlustaffär för West Ham

West Ham värvade engelsmannen år 2012 från Wolverhampton Wanderers för dryga tio miljoner pund. Vid denna försäljningen får man endast 2.5 miljoner(pund) vilket är en rejäl värdeminskning. Under hans tid med Boleyn Ground som hemmaarena blev det 90 framträdanden och sex mål för Jarvis. Den här hösten har han stått för sju matcher varav två fullträffar hos sin nya klubb, en del av tiden har dessvärre präglats av skador.

Transfern kommer att träda i kraft den andra januari 2016 när vinterfönstret har öppnat. Spelaren själv är mycket nöjd med att ha affären klar så pass tidigt.

– Jag har verkligen haft en bra tid här så jag är glad över att få fortsätta, säger 29-åringen om flytten till klubbens officiella hemsida och fortsätter:

– Det är skönt att få det gjort innan fönstret öppnar, det visar att klubben verkligen vill ha mig. Jag hade en bra start här och förhoppningsvis kommer jag vara tillbaka frisk nog för att köra på resten av säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply