Officiellt: Dimitri Payet förlänger med West Ham United

Officiellt: Dimitri Payet förlänger med West Ham United

Dimitri Payet stannar i West Ham United

På torsdagskvällen stod det klart att West Ham förlänger kontraktet med Dimitri Payet som stannar i den engelska huvudstadsklubben under ytterligare fem säsonger.

Dimitri Payet förlänger sitt kontrakt med West Ham United, det stod klart på torsdagskvällen. Den franske spelfördelaren som har imponerat sen ankomsten från Marseille förra sommaren har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med 30 juni 2021.

28-åringen har denna säsong gjort sex mål och sex assist denna säsong och har imponerat så pass mycket att man valt att förlänga spelarens kontrakt över de kommande fem åren.

– För mig är det ett stort steg att de visar att de tror på mig, speciellt klubbens ordförande David Sullivan och tränaren, säger spelaren som bär tröjnummer 27.

– Jag vill tacka dem för och är stolt och glad över att förlänga mitt äventur med West Ham. Jag har sagt det ett antal gånger, allting är väldigt bra i klubben och det känns bra. Alla har gjort vad det kan för att jag ska må bra här och jag vill hjälpa klubben att växa, som jag sa innan visar det nya kontraktet att de tror på mig vilket ger mig mer motivation att klara klubbens mål, säger han.

Spelaren har blivit en publikfavorit sen han kom till Hammers sommaren 2015. Det första målet i Premier League kom mot Leicester City den 15 augusti och drygt en månad efter kom det två nya fullträffar i hemmavinsten mot Newcastle United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply