Jamaal Lascelles ignorerar Chelseas intresse

Jamaal Lascelles ignorerar Chelseaintresset

”Jag är en Newcastle United-spelare”

Efter en succéartad första tid i Newcastle United har Jamaal Lascelles dragit till sig intresse från Premier League. Framför allt Chelsea har visat intresse för försvararen, men Lascelles själv ignorerar uppståndelsen.
– Jag kan inte låta det påverka mig. Jag är en Newcastlespelare, säger 22-åringen till Evening Chronicle. 

Jamaal Lascelles gjorde sin debut i Newcastles mittförsvar i augusti förra året. Sedan dess har den unge engelsmannens karriär gått spikrakt uppåt, trots att hans lag till slut åkte ur Premier League i våras. 22-åringen har blivit oerhört populär och valdes trots sin ringa ålder i augusti i år till kapten.
– Jamaal har visat att han är en ledare och en stor personlighet både i omklädningsrummet och på planen, sa tränare Rafael Benitez då.

Intresse från Chelsea

Succén har dock inte gått obemärkt förbi, utan Lascelles har dragit till sig intresse från den engelska högstadivisionen, Premier League. Där har Londonklubben Chelsea frekvent nämnts i spekulationerna om nästa klubb, men Lascelles själv ignorerar intresset från Premier League-ledarna.
–  Jag såg det (spekulationerna). Jag vet inte riktigt vart det kommer ifrån. Jag kan inte låta det påverka mig, säger Lascelles till Evening Chronicle. 

”Jag är en Newcastlespelare”

22-åringen kom till Newcastle 2014 och var en del av det lag som föll ur Premier League förra säsongen, och nu vill han vara med och ta upp dem igen.
– Jag är en Newcastle United-spelare och mitt jobb är att stanna här och förhoppningsvis lyckas vinna något när säsongen ska summeras. Det är långt dit och det är mitt största mål och jag kommer inte fokusera på något annat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply