Manchester United och Manchester City kämpar om Gabriel Jesus

Manchester United och Manchester City kämpar om Gabriel Jesus

Båda Manchesterklubbarna är väldigt intresserade

Manchester United och Manchester City kan ha en transferkamp framför sig, med båda klubbarna väldigt intresserade av den brasilianske unge supertalangen Gabriel Jesus som spelar i Palmeiras.

De båda engelska toppklubbarna och ärkerivalerna Manchester United och Manchester City ryktas vara ute efter att värva samme anfallare. Enligt rapporter från bland annat engelska The Mirror så skall de båda Premier Leagueklubbarna vara väldigt intresserade av att värva den talangfulle brasilianske stjärnan Gabriel Jesus från brasilianska Palmeiras. Tonårsstjärnan har attraherat intresse från vitt och brett ute i Europa med sin form under det gångna året och många klubbar skulle vilja ge tonåringen en chans.

City skall redan ha kommit med en bud på anfallaren, det tros ligga kring 32 miljoner euro för den 19årige brasilianaren, och huvudtränare Pep Guardiola skall till och med ha ringt Gabriel personligen för att diskutera framtida planer.

Rapporter i Brasilien menar dock på att även United med Jose Mourinho i spetsen är med i racet om anfallaren. Det sägs att United skall ha sagt till Palmeiras att de är beredda att betala 35 miljoner euro för anfallarens tjänster. Detta trots att United är en av fem stycken europeiska jättar, tillsammans med Barcelona, Bayern München, Real Madrid och Paris Saint-Germain, som har en utköpsklausul på Gabriel på enbart 24 miljoner euro. Samma utköpsklausul för alla andra, City inkluderade, ligger på 40 miljoner euro.

Men då deras lokala rivaler hänger över anfallaren kan inte United vara sämre utan måste lägga mer pengar på affären.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365