Zlatan Ibrahimovic: ”Kritikerna kommer aldrig glömma mig”

Superstjärnans kaxiga känga till kritikerna

Zlatan Ibrahimovic var rejält hånad i England innan, och även efter, hans ankomst till Premier League. Nu när han har motbevisat kritikerna gång efter annan passar han på att skicka en rejäl känga till klandrarna.

Svenske Zlatan Ibrahimovic har haft en karriär som få ens vågar drömma om. Han har förvisso aldrig lyckats vinna Champions League, men efter att ha briljerat i Malmö FF vid milleniumskiftet fortsatte hans karriär i den holländska ligan för att han ge honom hans stora genombrott i Serie A där han briljerade i Juventus och sedan Inter.

Efter att Zlatan sedan haft en tuffare säsong i Barcelona återtog han platsen som en av de främsta fotbollsspelarna i världen efter att ha erövrat Europa i form av succéer i såväl AC Milan som – framför allt – Paris Saint-German han har nu bevisat engelsmännen fel i Manchester United.

Många kritiker på de brittiska öarna

Kritikerna var högljudda innan Zlatans ankomst, de ansåg honom sakna de färdigheter som behövs för att klara sig i Premier League, vilket enligt många är den tuffaste ligan i världen. Dock har Zlatan visat de flesta fel. Trots att han hade en lång måltorka har han nu kommit igång igen och varit en av ligans bästa spelare, vilket gav honom priset ”Premier Leagues bästa spelare i december”.

– Många har sagt sina åsikter. Om hur jag är körd, hur jag aldrig kommer lyckas. Journalister har sagt det, fans och spelare som jag aldrig hört namnet på också, men en sak är klar: de kommer aldrig att glömma mitt, säger Zlatan Ibrahimovic i en intervju med Sky Sports.

Dessutom har den svenske superstjärnan blivit utsedd till den bäste 35-årige fotbollsspelaren i världen just nu.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply