Wayne Rooney bekräftar: Jag stannar i Manchester United

Trots Kina-ryktena – Wayne Rooney stannar i Manchester United

Under hela veckan har det ryktats om att Wayne Rooney ska vara nära en flytt till Chinese Super League. Men i en intervju med den engelska sportsajten Sky Sports säger stjärnan att han tänker stanna i Manchester United ett tag till.

Det var framför allt under gårdagen som engelsk media i princip bekräftade att Wayne Rooney bara var detaljer ifrån en flytt från Manchester United. Enligt säkra källor skulle han kunna erbjudas en lön på nära 1,4 miljoner kronor i veckan, en lön som hade utmanat Zlatan Ibrahimovic.

Nu kommer dock vändningen. Trots att spelarens agent uppges vara i Kina för att förhandla med fyra kinesiska klubbar väljer den engelske landslagsmannen nu att stanna i Manchester United.

”Jag har mer att åstadkomma”

I en intervju med Sky Sports förklarar Wayne Rooney sitt beslut.

– Jag känner att det finns mer att hämta här (i Manchester United) och jag skulle vilja fortsätta ett tag till, jag har mer att åstadkomma i den här klubben, säger stjärnan.

– Jag hoppas att jag kan fortsätta att bidra till Manchester Uniteds framgångar. Det är minst sagt en spännande tid i klubbens historia och jag vill gärna vara en del av den, förklarar Rooney.

Manchester United nästa match är på lördag då de spelar Ligacupsfinal mot Southampton.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply