Uppgifter: Zlatan förlänger med United – på ett villkor

Uppgifter: Zlatan förlänger med United - på ett villkor

Zlatan ställer krav till Manchester United

Zlatan Ibrahimovic uppges vara beredd att aktivera sin kontraktsklausul och förlänga med Manchester United ytterligare ett år, men enbart för en löneförhöjning, då han vill tjäna lika mycket som klubbens bäst betalda spelare, Paul Pogba och Wayne Rooney, som ligger på 300 000 pund i veckan.

Manchester United-stjärnan och deras vassaste målgörare, Zlatan Ibrahimovic, anslöt till klubben i somras efter att ha lämnat Paris Saint-Germain, och anslöt på en gratis transfer. Under säsongen har den svenske anfallaren verkligen lyckats bevisa sig själv och han är klubbens bäste målskytt med sina 26 mål i alla turneringar. Den 35-årige anfallarens kontrakt är på ett år, vilket skulle innebära att det går ut i sommar, men tack vare en klausul i hans kontrakt kan han aktivera det för ytterligare ett år, och stanna i the Red Devils. Tränare José Mourinho vill verkligen ha kvar anfallaren i truppen, som förutom mål även bidrar med sina erfarenheter och sin expertis.

Zlatan har erbjudanden från bland annat USA och Kina, men kan tänkas vilja stanna i Europa för att ha ännu en chans att ta hem någon ny pokal. För närvarande sitter Ibrahimovic på en lön på runda 260 000 pund i veckan, och för att han skulle skriva på en förlängning med klubben kräver svensken att han tjänar lika mycket i lön som klubbens bäst betalda spelare, Paul Pogba och Wayne Rooney, på 300 000 pund i veckan, då han känner att han har gjort sig förtjänt av det på grund av sina insatser, detta rapporterar den engelska tidningen the Sun. United, som rapporteras se fram emot att kicka av Rooney av deras lönelista i sommar, kan mycket väl tänkas gå med på affären då de behöver Zlatans mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365