Uppgifter: Tottenham jagar Anthony Martial

Uppgifter: Tottenham jagar Anthony Martial
bet365

Ser sin chans att erbjuda anfallaren speltid

Manchester Uniteds Anthony Martial har inte fått särskilt mycket speltid under tränare José Mourinho, och trots att han har fått ett uppsving nu ryktas det om att den unge stjärnan kan lämna, med bland annat Tottenham Hotspur intresserade av anfallaren.

Anthony Martial har inte fått spela särskilt mycket för Manchester United under den gångna säsongen, trots att han kostade klubben så mycket och har en hög lön. Anfallaren är inte det populäraste valet under tränare José Mourinho, som har klagat på att den unge anfallaren inte är tillräckligt fokuserad eller har tagit sin chans att få en permanent plats i startelvan. Martial har inte fått mycket speltid, men i helgen fick han åtnjuta sin första ligastart på nästan en månad, och han återgäldade chansen genom att göra ett mål och en assist. Det har dock inte varit samma historia som förra säsongen, då han under sin första säsong i klubben gjorde 17 mål, och flertalet klubbar har varit nyfikna på anfallaren, bland annat Paris Saint-Germain och Sevilla.

Nu rapporterar den engelska tidningen The Mirror att Premier League-konkurrenterna Tottenham Hotspur har sällat sig till skaran av intresserade. Tottenham uppges dessutom ha varit intresserade av anfallaren tidigare, redan för två år sedan, innan United värvade honom från Monaco, men ingen affär materialiserades innan United hann svepa upp honom. Londonklubben söker fortfarande efter en till anfallare och skulle kunna ha användning av Martial.

United ryktas dessutom vara beredda på att värva Antoine Griezmann till sommaren, vilket skulle innebära än högre konkurrens på anfallsplatserna, medans Martial skulle ha fritt fram i Tottenham.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply