Uppgifter: Rooney gör emotionellt återvändande i Everton?

Uppgifter: Rooney gör emotionellt återvändande i Everton?

Kan vända tillbaka till pojkklubben

Manchester Uniteds Wayne Rooney är inte så omtyckt av tränare José Mourinho och det har länge talats om att anfallaren kan komma att lämna klubben, och utöver erbjudanden från Kina rapporteras en återkomst till Everton vara på kartan.

Wayne Rooney har spelat i Manchester United i hela 13 år och är verkligen en legendar i klubben. Trots detta så har det under en längre tid sagts att klubben kan vara beredda att låta Rooney lämna, speciellt då tränare José Mourinho inte är särdeles intresserad av att använda sig av anfallaren, och Rooneys speltid har varit ytterst begränsad. Den engelske rekordmannen har kopplats ihop med en flytt till Kina, med flertalet stora klubbar involverade och en chans att få en ännu högre lön än han redan får i United, men ännu har ingen affär materialiserat sig.

Enligt rapporter från Goal skall även ett återvändande till pojkklubben Everton kunna vara ett alternativ. Det uppges att anfallaren, som började sin karriär där innan han som 18-åring flyttade till United, skall kunna ha en plats i laget om han vill återvända, även om Everton sägs behöva lite tid för att överväga huruvida de kan klara av Rooneys massiva lönekrav, även om han skulle gick ner i lön.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply