Uppgifter: Paul Pogba klar för Manchester United

Uppgifter: Paul Pogba klar för Manchester United

Affären sägs vara helt klar

Manchester United har jobbat hårt och länge för att försöka komma åt Juventus stjärnmittfältare Paul Pogba och efter hårt slit ser det nu ut som att affären är uppklarad och parterna överrens.

Paul Pogba sägs vara helt klar för Mancheter United. Enligt flertalet rapporter i såväl Storbritannien som i Italien så skall affären vara färdig. Det har varit en transfersaga som har pågått i flera månader, där den 23årige anfallaren Pogba har kopplats ihop med många av de största klubbarna i fotbollsvärlden och summorna som har diskuterats för den unge mittfältarens tjänster har varit både astronomiska och absurda. Allt eftersom tiden har gått så har många klubbar fallit ifrån, då en värvning av den här storleken är både tidskrävande och resurskrävande. Tillsist var i princip enbart Manchester United och Real Madrid kvar. Real hade dock inte pengarna som krävdes, då anfallarens pris sägs hamna på ett rekordbrytande 100 miljoner euro.

Den brittiska tidningen The Sun skrev tidigare idag att en högt uppsatt källa hos de italienska mästarna skall ha erkänt att en deal med United var färdig. Tidningen The Guardian däremot rapporterar att det kommer hända inom 48 timmar. I vilket fall så sägs affären inom kort vara klar och United uppges behöva betala 110 miljoner euro för att försäkra sig om fransmannens tjänster. Därpå tillkommer ca 23,8 miljoner euro som kommer att gå till agenten Mino Raiola.

Det har även rapporterats om  att Pogba kan försöka dra ut på det, då Real Madrid sägs vara i kontakt med Juventus och tränare Zinedine Zidane uttalade sig igår mystiskt om framtiden, där han sade att ”vad som helst kan hända”.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply