Uppgifter: Paris Saint-Germain vill värva Memphis Depay

Uppgifter: Paris Saint-Germain vill värva Memphis Depay

Manchester United-yttern är utstött i klubben

Manchester Uniteds lovande talang, Memphis Depay, har tvingats inse att han inte kommer få spela mer för klubben under José Mourinho och har blivit tillsagd att finna en ny klubb, med bland annat Lyon och franska mästarna Paris Saint-Germain som jagar 22-åringen.

Sommaren 2015 var det Manchester United som vann dragkampen om Memphis Depay, efter en hård kamp med diverse andra storklubbar. Memphis anslöt från PSV Eindhoven, efter att ha avslutat säsongen som skytteligakung samt lyckades kamma hem titeln tillsammans med PSV, deras första sedan 2008. Det började också bra i United, men allt eftersom tiden gick försvann även så långsamt magin runt Memphis och numera är han enbart en bänkvärmare, och José Mourinho har gjort klart att den 22-årige yttern kan finna sig en ny klubb.

Portugisen gav Memphis en chans men han lyckades inte imponera på tränaren och har långsamt glidit allt längre och längre ut ur bilden.

Tidigare har Lyon anmält sitt intresse för mittfältaren, men de skall ha fått ett bud på 13 miljoner pund avvisat skriver SkySports, vilket dock inte innebär att de kommer ge upp. Men nu ger sig även de franska regerande mästarna och jättarna Paris Saint-Germain in i leken skriver engelska The Sun, och uppges vara beredda på punga upp för att få holländarens underskrift. Det var United som för två säsonger sedan slog PSG till holländarens signatur och betalade 25 miljoner pund för mittfältaren, men nu ser rollerna helt annorlunda ut.

United uppges vilja ha 15 miljoner pund för mittfältaren och är inte intresserade av en utlåning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365