Uppgifter: Michael Carrick erbjuds nytt kontrakt av United

Uppgifter Michael Carrick erbjuds nytt kontrakt av UnitedUppgifter Michael Carrick erbjuds nytt kontrakt av United

United-legendaren erbjuds att stanna

Enligt uppgifter till de engelska medierna kommer Manchester United att erbjuda Michael Carrick ett nytt kontrakt efter att tränaren José Mourinho imponerades av den 35-årige mittfältarens insatser.

Manchester United har så långsamt behövt säga adjö till gamla trotjänare i och runtom klubben, likt Sir Alex Ferguson, Ryan Giggs, Rio Ferdinand och än tidigare än så spelare likt David Beckham och Cristiano Ronaldo och så vidare. Spelare och tränare som har tillbringat en stor del av sina karriärer i klubben, eller som vuxit upp i klubben och därmed har formats av klubbens kultur och som lämnar en del av sig själva i klubben. Spelare likt dessa finns det många av i United och en av dessa är Michael Carrick. Den engelske mittfältaren har spelat i klubben sedan han kom från Tottenham Hotspur 2006 och har inte lämnat sedan dess, vilket innebär att han firar ett decennium i klubben.

Nu uppger mediet TMW att enligt de senaste engelska rapporterna så kommer Carrick att erbjudas ett nytt kontrakt av klubben, trots att han numera är 35 år gammal. Kontraktet kommer att vara på ytterligare ett år. José Mourinhos intresse väcktes för den centrale mittfältaren efter hans prestationer på sistone och detta har uppenbarligen hjälpt Carrick, då portugisen ser ut att kunna ha nytta av honom på mittfältet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply