Uppgifter: Manchester United jagar Jordi Alba

Uppgifter: Manchester United jagar Jordi Alba

Behöver eventuellt ersätta Luke Shaw

Manchester United kan hålla utkik efter en ny försvarare, efter att nuvarande vänsterbacken Luke Shaw inte verkar hålla måttet för José Mourinho, och den portugisiske tränaren sägs hålla ögonen på Barcelonas Jordi Alba, som skall vara intresserad av en flytt.

Manchester United håller ständigt ett öga på transfermarknaden och den engelska storklubben har en del som de behöver se över inför sommarens transferfönster, däribland deras försvarslinje. Vänsterbacken Luke Shaw har inte funnit sin plats under tränare José Mourinho och det finns en risk att den unge försvararen kommer att lämna klubbens lönelista till sommaren. Detta öppnar för Mourinho att söka efter andra alternativ, och en försvarare som lockar sägs vara FC Barcelonas Jordi Alba.

Enligt uppgifter till den engelska tidningen Manchester Evening News skall Alba vara mycket intresserad av en flytt till England, då försvararen är en beundrare av både United såväl som tränare Mourinho.

På senare tid har vänsterbacken blivit utelämnad ur viktiga matcher likt den mot Atlético Madrid i ligan såväl som det andra mötet mot Paris Saint-Germain i Champions League, vilket har rest frågetecken kring den 28-årige försvararens framtid. Han uppges inte trivas att jobba under Luis Enrique, men då tränaren har offentliggjort att han kommer att sluta till sommaren, kan Alba tänkas vänta och se vem som ersätter Enrique innan han tar ett definitivt beslut om sin framtid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply