Uppgifter: LA Galaxy beredda att göra Zlatan bäst betalda spelaren

Kan bli bäst betald i hela MLS

Zlatan Ibrahimovic drar mycket intresse till sig, vart han än befinner sig, och nu är LA Galaxy, från amerikanska MLS, enligt uppgifter beredda att göra Zlatan till MLS bäst betalde spelare för att kunna locka honom till Los Angeles.

Manchester United värvade i somras in Zlatan Ibrahimovic och satte honom på lönelistan. Den 35-årige anfallaren har gjort väldigt bra ifrån sig i Premier League och har hanterat Manchester Uniteds spelschema mycket bra, för att aldrig tidigare ha spelat i Premier League. Han ligger för närvarande på en femte placering i skytteligan med sina 15 fullträffar i ligan och många har imponerats över hans insatser.

Detta har väckt intresse även från andra sidan Atlanten. Sedan tidigare har det talats om att Zlatan kan tänkas att gå till USA och MLS, och det är en möjlighet som har funnits där i bakgrunden under en tid. Nu rapporterar engelska The Guardian att LA Galaxy, där bland annat David Beckham, Steven Gerrard och Robbie Keane har spelat tidigare, skall vara mycket intresserade av att värva anfallaren. Enligt uppgifter skall klubben vara beredda på att göra Zlatan till den amerikanska ligans bäst betalde spelare genom tiderna, för att locka till sig svensken.

För närvarande har Zlatan ett kontrakt som går ut till sommaren, med möjlighet att skriva på ett för ytterligare ett år, men ännu är inga papper underskrivna. Zlatan, som redan sitter inne på en ganska bra lön, har en del att tänka på.

Läs mer om MLS i USA

Här kan du läsa mer om amerikanska fotbollsligan Major League Soccer:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply