Uppgifter: Jose Mourinho i kontakt med Neymar om transfer

Uppgifter: Jose Mourinho i kontakt med Neymar om transfer
bet365

Vill värva anfallaren

Enligt rapporter skall Manchester Uniteds José Mourinho stå i kontakt med Neymar i ett försök att värva brasilianaren till England och Premier League, då klubben fortfarande är i behov av en anfallare som gör mål.

José Mourinho har lyckats få Manchester United att bryta sina dåliga trender från de senaste tre säsongerna efter att Sir Alex Ferguson lämnade klubben, och Mourinho håller nu på att styra skutan rätt igen. Vad portugisen behöver dock är en anfallare, då klubben just nu förlitar sig alldeles för mycket på den svenske vikingen, Zlatan Ibrahimovic, som är den ende spelaren i truppen som lyckats komma upp i dubbla siffror med sina 24 mål i alla turneringar under säsongen.

Enligt mediet Metro via spanska SPORT skall Mourinho vara övertygad om att han kan övertala FC Barcelonas Neymar om att ansluta till Manchester-klubben och skriva upp sig på lönelistan, och de senaste veckorna sägs det att portugisen har ringt till Neymar med jämna mellanrum för att övertyga brasilianaren om att det bästa för honom vore en flytt till Manchester och Premier League. Mourinho försöker få 25-åringen att förstå att det kommer att gynna hans karriär med en flytt till United. Det sägs att Mourinho ser Neymar, med sina 61 mål på 112 ligamatcher, som en perfekt anfallare i United och han är desperat efter den brasilianske anfallarens signatur, som dock uppges trivas bra på Barcelonas lönelista.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365