Uppgifter: Adnan Januzaj jagas av Lyon

bet365
Uppgifter: Adnan Januzaj jagas av Lyon

United-talangen är utlånad till Southampton

Manchester Uniteds lovande talang Adnan Januzaj har inte utvecklats i den riktning klubben hoppats och efter flertalet utlåningar ser en återkomst i Manchester-klubben inte trolig ut, och franska Lyon har rapporterat sitt intresse för belgaren.

Manchester United värvade den lovande talangen Adnan Januzaj från belgiska RSCA ungdomslag 2011, och satte honom i Manchesters U18-lag. 2013 blev han sedan uppflyttad från ungdomslaget till seniorerna och fick en hel del chanser med äldre. Han lyckades dock inte göra ett riktigt intryck, och efter två år i klubben skickades han sommaren 2015 ut på lån till tyska Borussia Dortmund, kända för att kunna utveckla unga talanger, men lånet gjorde föga för den belgiske yttern.

Sommaren 2016 blev han därför ännu en gång utlånad, denna gång inom Premier League, till Sunderland och där har han gjort en del matcher. Det har dock inte intresserat Manchester United och han ryktas vara på väg bort från klubben, och franska Lyon rapporteras vara mycket intresserade av belgarens underskrift skriver Goal. Januzajs representant Dirk Devriese bekräftar att intresse finns från Frankrike, men inte huruvida United faktiskt är beredda på att sälja 21-åringen.

– Lyon är en av många franska klubbar som nyligen hört sig för om Adnans planer, berättade Devriese via Goal.

– För att visa respekt lyssnar vi på alla. Men hur som helst ligger det ultimata beslutet på Manchester United och vi har inte hört någonting från dem gällande om klubben vill sälja Adnan. Adnan var stark mot både Chelsea och Liverpool. På ’Match of the Day’ får han entusiastiska betyg. Det går bra och tränaren, David Moyes, tror på honom, avslutade representanten.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply