bet365

Paul Pogba läkarundersöks av Manchester United

bet365

Juventus ger grönt ljus – Pogba på läkarundersökning hos United

Juventus är nära en försäljning av mittfältaren Paul Pogba. Nu har man släppt iväg stjärnan på läkarundersökning hos Manchester United.

Sommarens kanske största transfersåpa är den mellan Paul Pogba och Manchester United. Han har ryktats vara så gott som klar för Premier League-klubben i en affär som ska kosta över 100 miljoner pund, vilket innebär brittiskt transferrekord. Under veckan har mittfältaren varit på plats i Manchester för att diskutera viktiga detaljer i sitt kontrakt, därför har det bara varit en tidsfråga innan affären offentliggörs. Men tidigt i morse kom det uppgifter som gjorde gällande att spelaren är tillbaka i träning med Juventus, vilket ledde till spekulationer hos många journalister i England som menade att någonting hade gått snett.

Juventus redo att sälja

Nu kommer nya uppgifter från ESPN-reportern Arindam Rej, på sin Twitter avslöjar han följande: ”Juventus har bekräftat för mig att Paul Pogba fått tillåtelse att genomgå en läkarundersökning hos Manchester United”.

Sky Sport Italia-journalisten Fabrizio Romano bekräftar också nyheten på sitt Twitterkonto: ”Paul Pogba har fått tillåtelse av Juventus att läkarundersökas hos Manchester United”, skriver han.

United bekräftar uppgifterna

Manchester United har bekräftat att Pogba kommer att genomgå en läkarundersökning hos klubben för att slutföra sin övergång från Juventus.

Manchester United inleder ligan mot Bournemouth 14 augusti på bortaplan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply