Paul Pogba ett hinder ifrån återkomsten till Manchester United

Paul Pogba ett hinder ifrån återkomsten till Manchester United

Måste reda ut betalningen

Paul Pogba är enbart ett hinder från att återigen tillhöra Manchester United, och det handlar om vem som ska betala agenten Mino Raiolas lön som ligger på 24 miljoner euro.

Paul Pogbas transfersaga kan snart vara över om man skall tro på vad medierna säger. Det är en historia som har varit aktuell under flertalet månader och alla har frågat sig vart Pogba kommer att hamna. Nu ser det ut att vara ganska klart att det blir Manchester United för den unge fransmannens del. Enligt Gazzetta World så skall förhandlingarna mellan Juventus och Manchester United vara på väg att klaras upp, men ett problem återstår.

Det handlar om vem som skall betala agenten Mino Raiolas lön, som är 20 procent av hela övergångssumman. De två klubbarna har varit inlåsta under seriösa förhandlingar i över en vecka nu och ser äntligen ut som att de har kommit farm till en summa efter att United höjde sitt bud till vad som kan komma att sluta på 125 miljoner euro. De personliga termerna har också redan alla klarats av och fransmannen kommer att tjäna 13 miljoner euro per år under fem år, enligt den italienska tidningen. Problemet ligger bara på vem som skall betala agentens kommission.

Juventus vet att United är desperata men så sägs även Juventus vara. Utbetalningen till Raiola sägs landa på ungefär 24 miljoner euro och Juventus vill att United betalar hela summan, medans Jose Mourinho och Co. vill att den säljande klubben också skall bidra.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply