Paris Saint-Germain förbereder bud på Anthony Martial

Paris Saint-Germain förbereder bud på Anthony Martial

Anfallaren får ingen speltid

Manchester United-anfallaren Anthony Martial har inte fått många möjligheter att visa vad han går för under säsongen, men när han väl fått chansen har det inte gått bättre, och med Paris Saint-Germain som jagar anfallaren kan Manchester United sälja eller låna ut strikern.

Anthony Martial har varit något av en besvikelse för Manchester United-supportrarna. När han köptes var han världens dyraste tonåring, och hoppen var otroligt höga på den dåvarande 19-åringen. Nu fyller han 21 om några dagar och de flesta United-supportrarna har glömt av att han spelar i deras lag, under uppståndelsen av Marcus Rashford och ankomsten av Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba. Martial har kopplats ihop med en del andra klubbar, till exempel Juventus och Paris Saint-Germain, men ingenting har materialiserats.

Nu rapporterar mediet TMW att Paris Saint-Germain återigen skall ha närmat sig anfallaren med intentionen att köpa honom, och det finns en möjlighet att Manchester-klubben låter honom gå. Det finns ingen mening med att sälja anfallaren, då klubben inte kommer få tillbaka de 50 miljoner euros som de betalade för honom, utan snarare är en utlåning lösningen.

Martial kom till klubben inför säsongen 2015/2016 och sitter på ett kontrakt till juni 2019. Tidigare spelade fransmannen i Lyon och AS Monaco, och var även en del av Frankrikes landslag som stod värdar för EM 2016 tidigare i somras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply