Mourinho: ”Pogba bryr sig inte”

Mourinho: "Pogba bryr sig inte"

Menar på att Pogba inte bryr sig om kritikerna

José Mourinho har gått ut och försvarat sitt dyra sommarköp Paul Pogba, efter att kritiker kritiserat den franske mittfältaren, och menar på att Pogba ”inte bryr sig ett dugg” om kritiken som han får.

Manchester United handlade för dyra pengar i somras då de tog in ett flertal stjärnor, däribland världens dyraste transfer genom tiderna, fransmannen Paul Pogba. Men Pogba har ännu inte lyckats visa sig från sin allra bästa sida under tiden han varit på Uniteds lönelista, och mittfältaren har fått en hel del kritik under månaderna som har gått. Uniteds tränare José Mourinho har gått ut och försvarat sitt dyra sommarinköp, som underpresterade i Manchester Uniteds förlustmatch mot Chelsea i FA cupen och fick mycket kritik för detta.

– Jag känner att världen förlorar värden och att vi alla vet detta, och avundsjuka kommer in i vissa nivåer som jag är ärrad med, sade Mourinho på en presskonferens via Goal.

– Det är inte Pauls fel att han får 10 gånger pengarna som några väldigt duktiga spelare får. Det är inte Pauls fel att en del fans har trubbel och behöver varenda penny för att överleva och att han är en multimiljonär. Han behöver respekt, hans familj förtjänar respekt. Han kommer från en arbetar-familj, en familj med tre söner och jag är säker på att de behövde mycket mat på bordet varje dag då de är gigantiska, så jag är säker på att hans mamma och pappa var tvungna att jobba hårt i många, många år för dem.

– Ett barn som kommer till Manchester som tonåring för att kämpa för sin karriär här och inte var rädd för att jobba för ett bättre liv. Han nådde toppen av världen, ingen gav honom någonting. Jag är väldigt nöjd med Paul. Klubben är väldigt nöjd med Paul och jag tror att den bra saken är, på grund av hans personlighet lyssnar han inte på vad folk säger. Han bryr sig inte om kritik, avslutade Mourinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply