Manchester United visar intresse för Toni Kroos

Manchester United visar intresse för Toni Kroos

Återupplivar intresset för den tyske mittfältskuggen

Manchester United försökte värva Toni Kroos en gång tidigare, men då blev ingen affär av, nu är de dock beredda på att ge det hela ytterligare ett försök men Real Madrid kan komma att vara bångstyriga.

Manchester United spenderade otroliga mängder pengar i somras då de värvade in stjärnor som Eric Bailley, Zlatan Ibrahimovic som för visso gick som bosman men har en hög lön, och världsrekordvärvningen Paul Pogba. Tränare José Mourinho ryktas även vara nära en kontraktsförlängning och kan komma att stanna i klubben i upp till fem år till. Dock kommer det inte ta slut här, utan klubben ligger i framkant och överlägger redan vilka stjärnor de kan komma att värva till sommaren igen.

United har länge sagts vara nära att värva stjärnanfallaren Antoine Griezmann från Atlético Madrid, men de senaste rapporterna menar på att anfallaren skall ha tvekat lite vad det gäller en flytt. Även Benficas Victor Nilsson-Lindelöf ryktas vara nära, men huruvida den svenske försvararen faktiskt kommer lämna Portugal eller inte återstår att se.

Nu skriver den engelska tidningen The Independent att även Real Madrids Toni Kroos finns på önskelistan hos United. De skall ha varit nära en deal med tyskens dåvarande klubb Bayern München, innan Real svepte in och lyckades övertyga mittfältaren om en flytt till Madrid istället. Enligt uppgifter skall tysken vara så gott som ”osäljbar” men United, som lyckades med att knipa världsrekordvärvningen Paul Pogba framför näsan på Real, har modet med sig och kommer inte att ge upp så lätt.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply