Manchester United vill värva Bruma från Galatasaray

bet365
Manchester United vill värva Bruma från Galatasaray

Jagar den portugisiska yttern

Manchester United vill förstärka truppen i januari. Nu jagar man Galatasarays ytter Bruma, enligt Independent.

Efter elva matcher spelade i Premier League ligger Manchester United på sjätteplats. Det är en besvikelse med tanke på att klubben plockade in spelare som Zlatan IbrahimovicPaul PogbaEric Bailly och Henrikh Mkhitaryan under sommaren. För att förbättra sin tabellposition vill Uniteds tränare Jose Mourinho värva in ytterligare spelare under det kommande transferfönstret i vinter. En av de sägs vara GalatasarayBrumaMourinho är benägen om att plocka in spelaren, uppger Independent.

Källor inom den engelska klubben hävdar att Mourinho har imponerats över Brumas spel under den här säsongen, där 22-åringen har gjort fyra mål på tio matcher för sin klubb. Klubbledningen på Old Trafford uppges nu vara beredda att erbjuda Galatasaray åtta miljoner pund för att släppa den portugisiska yttern.

Det talas om att Bruma kan komma att ersätta Memphis Depay UnitedDepay har fått skralt med speltid och ryktas vara på väg att flytta från Old Trafford. Bland annat har det spekulerats om att holländaren kan vara på väg till Everton.

United på värvningsjakt

Bruma är inte den enda spelaren som United har kopplats ihop med under de senaste veckorna. Till exempel har det påståtts att Manchester United vill plocka in Diego Godin i januari och att klubben även vill köpa Victor Nilsson Lindelöf.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply