Manchester United vill sälja Wayne Rooney för att köpa Antonie Griezmann från Atletico Madrid

United kan sälja Rooney – för att värva Atleticos superstjärna Griezmann

Att Manchester United är intresserade av att värva Antontie Griezmann från Atletico Madrid är inge nyhet. Nu framkommer dock uppgifter att de är beredda att sälja flera spelare, bland annat för att kunna köpa loss Griezmann från La Liga-klubben.

Manchester United vägrar ge upp och fortsätter sin jakt på den franske anfallaren Antontie Griezmann. Anfallsstjärnan, som vann EM:s skytteliga och tog sin klubb till Champions League-final ifjol, har varit ett hett mål länge för United, och nu rapporterar The Sun att klubben tänker sälja spelare för att ha råd med anfallaren till sommaren.

Eftersom de inte vill dra ner på löner, så som Zlatans monsterlön, har klubben nu bestämt sig att de ska sälja flera stjärnor, skriver den engelska tidningen. En av dessa stjärnor är Manchester United-profilen Wayne Rooney, som kan gå till Kina.

Fler stjärnor kan lämna

Rooneys övergångssumma kan alltså komma att finansiera Griezmann-övergången, och fler kan det bli. The Sun skriver att även Martial och Fellaini är två spelare som kan komma att lämna i sommar för att dra in pengar till Griezmann-köpet.

Tränaren Jose Mourinho är dock inte lika övertygad. Portugisen har själv sagt att han anser övergången är onödig, och vill hellre lägga beslag på de svenske försvarstalangen Victor Nilsson Lindelöf.

Läs mer om Manchester United

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply