Manchester United ska få Mourinho att stanna – med Forsberg

Manchester United ska få Mourinho att stanna - med Forsberg

Så ska United få stortränaren att stanna i klubben

Det ryktas om att Jose Mourinho skulle vara på väg bort från Manchester United. Men nu kan det bli så att stortränaren stannar – tack vare att klubbledningen lovar en övergång av svensken Emil Forsberg.

Det är nog få som kan säga att Emil Forsbergs karriär inte är på sin topp. För efter några lyckades år i bland annat Malmö FF så kan ha nu titulera sig som en av de hetaste namnen till nästa års sommarfönster. Det redan över ett halvår innan det ens öppnat.

Forsberg har ryktats till Liverpool, men det är inte den enda klubben som vill ha honom. Redan tidigare har ju Silly Season Sverige rapporterat om att Mourinho ska vara intresserad av att värva den svenske mittfältaren.

Mutar Mourinho – med Forsberg

Bland annat så ska nu Manchester Uniteds klubbledning få ”The Special One” att stanna genom att erbjuda honom flera stornamn. Cristiano Ronaldo är ett, Antonie Griezmann och Bale är ett annat. Men det mest oväntade, och kanske ändå allra säkraste, är Emil Forsberg.

Den svenska stjärnmittfältaren ville lämna Leipzig redan i somras, men till nästa år verkar det bli så. Då ska alltså United värva in svensken, enligt bland annat spanska Marca, för att även Mourinho ska besluta sig för att stanna i den engelska storklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply