bet365

Manchester United och Inter slåss om Ezequiel Garay

Manchester United och Inter slåss om Ezequiel Garay

Storklubbarna jagar försvararen

Enligt Daily Mirror slåss Manchester United och Inter om att värva Ezequiel Garay från Zenit St. Petersburg.

Ezequiel Garay hade en fantastisk säsong i den ryska ligan. Han var även med och ledde Zenit St. Petersburg till en åttondelsfinal i Champions League. På grund av detta är flera klubbar sugna på att värva den argentinska försvararen. Nu verkar det som att två klubbar sitter i förarsätet för att ro i hamn en värvning av spelaren.

Dessa två klubbar är Manchester United och Inter. Enligt Daily Mirror slåss de två storklubbarna om att värva Garay. Duon sägs ha haft god koll på argentinaren sedan januari och försöker nu få spelaren att flytta till respektive klubb. Försvararens prislapp sägs ligga på cirka 15 miljoner pund, ett pris som båda klubbarna är beredda att erbjuda.

Det här är inte första gången som Garay kopplas ihop med Manchester United. Redan för tre år sedan sades det att Manchester United var överens med Benfica om övergång gällande Garay.

Garay har spelat för Zenit sedan sommaren 2014, då han anlände från Benfica. Efter endast två säsonger i klubben kan nu argentinaren ge sig ut på ett nytt äventyr. Spelaren har sedan tidigare även representerat Real Madrid. 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply