Manchester United jagar Tottenhams Eric Dier

United ute efter Tottenham-mittfältaren Eric Dier

Tottenham kan vara på att tappa en av sina mest tongivande spelare. Enligt den engelska tidningen The Sun ska Manchester United vara beredda att betala närmare 400 miljoner kronor för att den engelske mittfältaren ska skriva på för The Reds till sommaren.

Tottenham Hotspurs har gjort en ny bra säsong. Fjolårets ligatvåa placerar sig efter 26 omgångar på samma position (dock med en match mer spelad än Manchester City och Arsenal) och har goda chanser att ta sig till Champions League nästa säsong. Dock verkar ligatiteln var bortspelade då Chelsea har ett försprång på tio poäng.

En av de viktigaste anledningarna till framgångarna stavas försvarsspelet. London-laget har släppt in minst mål i hela Premier League och en viktig kugge i försvaret har varit den defensive mittfältaren Eric Dier. Många har till och med beskrivit 23-åringen som ligans bäste spelaren på sin position.

Kan gå till Manchester United

Det är dock inte säkert att mittfältaren, som fostrades i portugisiska Sporting Lissabon, kommer att stanna i klubben nästa säsong. Den tongivande spelaren ska enligt engelsk media ha fått intresse på sig från andra toppkonkurrenter i den engelska ligan, däribland Manchester United.

Enligt The Sun ska Manchester-laget vara beredda på att betala drygt 400 miljoner kronor för Dier samtidigt som den defensive mittfältaren skulle få sig en rejäl löneökning i United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365