bet365

Manchester United har ögonen på Jose Gimenez

Manchester United har ögonen på Jose Gimenez
bet365

Den uruguayanske försvararen har imponerat

Atletico Madrids starke mittback Jose Gimenez har varit en nyckelspelare för Madridlaget och Manchester United, som behöver förstärkning i backlinjen, håller ögonen på den uruguayanske landslagsmannen.

Enligt rapporter från Mundo Deportivo så har Manchester United hållit koll på Atletico Madrids mittback Jose Gimenez under en längre tid och det skall ha funnits en scout från Manchesterklubben på plats när PSV Eindhoven tog emot Atletico i Champions League under förra veckan, en match som Atletico till sist vann med 1-0.

Manchester United förstärkte sin backlinje redan i somras, under övervakning av nye tränaren Jose Mourinho, och mittbacken Eric Bailly värvades in för 30 miljoner pund, men den portugisiske tränaren är inte nöjd där utan söker ytterligare komplement till försvaret och det är här Gimenez kommer in i bilden. Uniteds försvar ser verkligen ut att behöva förstärkning, med flertalet klubbar som redan har gjort mål på Manchesterlaget. Senast under söndagen lyckades Watford med att få in hela tre mål bakom David de Gea när de besegrade United 3-1. Tidigare under veckan var det även Manchesterderbyt, som förlorades 2-1 samt Europa Leaguegruppspel mot Feyenoord, där engelsmännen förlorade 1-0. Tre förlorade matcher på raken är ingenting att hurra åt direkt och klubben har satts under luppen av fansen som vill veta vad det är frågan om.

Den uruguayanske landslagsmannen Gimenez har kommit att bli en nyckelspelare på Vicente Calderon Stadion, efter att tränare Diego Simeone hävde i honom på djupt vatten efter att han anlänt till klubben från den uruguayanska förstadivisionen. Gimenez var en viktig del av Atleticos framgångar under förra säsongen och hjälpte dem att nå Champions Leaguefinalen såväl som att utmana Real Madrid och Barcelona för en La Ligatitel.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply