Jose Mourinho jagar Ivan Rakitic

Jose Mourinho jagar Ivan Rakitic

Mittfältaren är inte uppskattad i Barcelona

Jose Mourinho är beredd att agera under vinterns transferfönster och har ögonen på flertalet spelare, däribland Barcelona-mittfältaren Ivan Rakitic som uppges inte vara särskilt populär hos Luis Enrique vilket kan öppna för en flytt.

Jose Mourinhos mittfält är inte det allra stadigaste för tillfället. Den trupp som den portugisiske tränaren fick ta över i somras efter Louis van Gaal, och som han sedan under sommaren har förstärkt på diverse positioner, är ännu inte bra nog då Mourinho ständigt söker efter nya spelare, och han är beredd att hosta upp mycket pengar för att kunna försäkra sig om det bästa. En av dessa är Barcelonas Ivan Rakitic, som Mourinho haft ögonen på.

Nu uppger de spanska medierna, via Don Balon, att Mou tror att den kroatiske mittfältaren inte är uppskattad på Camp Nou av tränare Luis Enrique, vilket öppnar för Mourinho att svepa in och värva mittfältaren, som uppskattas vara värd någonstans runt 35 miljoner pund. Mourinho uppges vilja erbjuda Rakitic en stjärnroll i laget och ser honom som en spelare som bör stå i centrum. Det sägs även att kroaten skulle komplettera Pogba bra och ge fransmannen mer rum att vara fri på mitten. Rakitic skulle även kunna fungera som en långtidsersättare av mittfältsveteranen Michael Carrick, vars karriär börjar gå mot sitt slut.

Rakitic anslöt till Barcelona från de spanska konkurrenterna Sevilla 2014 och har ett kontrakt till 2019, och trots vad rapporterna säger uppger hans agent att mittfältaren är nöjd i den katalanska klubben. På lördag den 3 december möter de katalanska giganterna sina ärkerivaler Real Madrid i ett av fotbollsvärldens största matcher – El Clasico – och frågan är om Rakitic får spela.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365