Jose Mourinho: Det är ingen idé att lägga tid på omöjliga övergångar

Mourinho dömer ut Uniteds planer om att värva Griezmann och Nilsson Lindelöf

Under dagen kom uppgifterna om att Manchester United skulle planera ett monsterbud på Atletico Madrid-anfallaren Antonie Griezmann och den svenska mittbackstalangen Victor Nilsson Lindelöf, som till vardags håller till i den portugisiska klubben Benfica.

Victor Nilsson Lindelöf kan komma att bli lagkamrat men Zlatan Ibrahimovic. Även om han inte lär ha en chans på att matcha supersvenskens jättelön kan han ändå komma att bli en viktig spelare i Jose Mourinhos lagbygge, vilket i framtiden kan göra honom till en stjärnförsvarare.

Dock kan hela affären komma att gå i kras, det hela beror dock på om Mourinho får igenom sin vilja eller inte. Den portugisiske tränaren uppges vilja lägga beslag på svensken till sommaren, men han vill inte ödsla tid på Atletico Madrids Antonie Griezmann, en spelare han tror är omöjlig att värva.

Varför slösa tid?

”The Special One” säger i en intervju med den engelska sportsajten Sky Sports att han ser det som slöseri på tid att försöka köpa La Liga-stjärnan.

– Varför skulle de sälja honom nu? Atletico Madrid har transferförbud och under sommaren och kan därför inte köpa in någon ny spelare – varför skulle de då sälja sin bäste anfallare? säger Mourinho.

Griezmann förbereder sig just nu inför den kommande semifinalen i Copa del Rey nästa vecka, en match du kan se live här.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply