bet365

Fransk media: Alexandre Lacazette redo att lämna Lyon

Lacazette redo att lämna – flytt till Atletico Madrid nära?

Lyons anfallsstjärna Alexandre Lacazette har sedan några säsonger varit ett av de allra hetaste spelarnamnen bland de toppeuropeiska klubbarna. Problemet för lagen är att anfallaren vägrat lämna sin moderklubb Lyon – fram till nu.

Sedan säsongen 2008/2009 har Alexandre Lacazette haft ett proffskontrakt med sin klubb Lyon. Redan innan det tillhörde anfallsstjärnan Ligue 1-klubbens juniorlag och han sågs som en stor talang i lagets ungdomsverksamhet.

I a-laget har den franske landslagsmannen spelat sedan en säsong efter att ha fick sitt första proffskontrakt. Anfallsstjärnan har tillhört a-laget i sju säsonger men faktum är att han kunde till någon av de allra största klubbarna för flera år sedan.

Kan gå till Madrid – eller ersätta Zlatan

SE ÄVEN: Det tjänar världsstjärnorna i Manchester United

Men trots mängder av heta erbjudanden från flera stora klubbar i Europa har Lacazette valt att stanna i Lyon – fram till nu. För enligt den franska tidningen L’Equipe ska Lacazette nu vara redo att lämna sin moderklubb efter flera år trogen tjänstgöring.

I lång intervju med just L’Equipe förklarar den 25-årige anfallaren lite mer noggrant om sina framtidsplaner.

– Jag har haft en väldigt bra tid i Lyon nu, men till sommaren känns det som ett bra läge att lämna, säger anfallaren.

I dagsläget ska Atletico Madrid vara allra närmast en övergång. Men även Manchester United påstås vilja värva honom framför allt för att kunna ersätta den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply