Efter utskåpningen – Zlatan Ibrahimovic sågas i England

Efter utskåpningen - Zlatan Ibrahimovic sågas i England
bet365

Svensken har det fortsatt tungt i United

Zlatan Ibrahimovic fick en drömstart på sin tid i Manchester United. Men det som började så bra är på väg att förvandlas till en mardröm.

Premier League brukar beskrivas som världens tuffaste liga, fråga bara Zlatan Ibrahimovic varför. Svensken beskrevs bland annat som klubbens bästa värvning den här säsongen men nu har kritikerna börjat bli fler och höras allt mer.

Inte gjort mål på 498 minuter

Under söndagseftermiddagen åkte Zlatan och hans lagkamrater i Manchester United på en en rejäl stjärnsmäll när Chelsea hemmaslog Manchester-laget med 4-0 på Stamford Bridge, efter att bland annat Pedro gjort 1-0 redan i den första spelminuten.

Förlusten slog hårt mot de mesta mästarna i England som fick se sig rejält sågade i dagstidningarna, och svenske Zlatan Ibrahimovic klarade sig inte undan.

– Inte ett mål på 498 minuter, skrev bland annat The Time och tog fram den stora sågen.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att ha problem att leva upp till sitt rykte.

Även Mourinho hånad

Men det var inte bara Zlatan som fick kritik riktad kritik mot sig efter förlusten. Även José Mourinho fick det sig hett om öronen och i princip samtliga dagstidningar gick till attack mot portugisen.

– The Humilated One (den förödmjukade) har visat att mardrömssäsongen i Chelsea förra året kanske inte bara var en slump, skriver The Guardian under måndagsmorgonen.

Manchester United ligger efter nio omgångar sjua på fjorton poäng i Premier League, sex poäng bakom lokalkonkurrenten Manchester City samt Arsenal och Liverpool som samtliga delar förstaplatsen med 20 inspelade poäng.

Läs mer om Manchester United på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply